Vår jul och nyår

img_1083

Vår julafton startade tyvärr inte som vi hade önskat. Både André och Vidar vaknade upp med feber men med varsin alvedon styrde vi bilen till svärföräldrarna för ett lugnt firande. Vi startade med en magisk julfika till Kalle-Anka varpå tomten knackade på dörren. Minst som Vidar är fick han mest paket, helt otroligt så bortskämd man kan vara alla redan… mina paket gick i teknikens tecken då tomten kom med en ritplatta till mig!

Glöggmys stod sedan på schemat medan vi fixade med all julmat. Jag tror jag tog mat minst fyra gånger. Sen var vi så mätta och trötta så vissa av oss fick gå och vila. Gröten missade vi eftersom sjuklingarna behövde åka hem. Tur att dom kryade på sig snabbt sen.

Jul med min familj firades den 26:e i kombination med min mammas födelsedag!

img_1084

Nyårsafton firas traditionsenligt med ett helt gäng med kompisar! Vi turas om att ha ansvaret varje år men hjälps åt med allt. Detta året fick vi ansvara för smällarna, på mitt initiativ köpte vi rislampor istället som faktiskt är väldigt fina och ett miljövänligare sätt att fira.

Under kvällen hann vi äta en fantastisk trerätters meny med hummer till förrätt, hängmörad entrecote till huvudrätt och efterrätten bestod av en vanilj pannacotta med kameliserade päron och maräng!

Vår lekledare hade som vanligt styrt upp så vi kunde lösa den mest otäcka mordgåtan på Sir Charles…

img_1085

År 2016 bjussade på en massa hemskheter ute i världen så ingen är lyckligare är jag att vår lille Vidar kom till oss och förgyller våra dagar! Jag ser ljust på framtiden och hoppas att Vidar och hans kompisar kan göra världen till en bättre plats. Välkommen 2017!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *