Tips babyprylar

tipd_babyprylar

 

Detta tipset hade jag tänkt att lägga upp för ett bra tag sedan men det har liksom inte blivit av men nu vill jag gärna dela med mig av mina tips på bra babyprylar. Det är sju prylar som jag tycker har varit och är till bra hjälp för vår lilla Vidar! Nätet bubblar ju över av babyprylar och jag tyckte det var jätte svårt att veta vad som var nödvändigt att köpa. Hoppas tipsen kan hjälpa någon och kanske till och med bli någons julklapp!

1. Filtar kan man aldrig få för många av och är väldigt praktiska har jag märkt. Man kan använda dom till just filt och då är det bra att ha lite olika tjocklekar och material beroende på årstid och väder. Vi använder även filtarna till att byta blöja på, bulla upp i barnstolen och att leka på.

2. Amningskudden är så skön att använda, allra helst i början när amningsställningen var ny. Nu börjar amningskudden vara bra till att lägga runt Vidar när han ska lära sig sitta så han inte ramlar.

3. En super praktisk badbalja som går att fälla ihop. Den har varit jätte smidig eftersom vi har ett ganska litet badrum. Men nu får han inte plats i den längre så nu badar vi i badkaret.

4. Babynestet används fortfarande här hemma mest för att leka i men i början var den en jätte mysig sovplats, det blir mer ombonat och mysigt.

5. Det är bra med leksaker som man kan hänga i vagnen, vid skötbordet eller i bilbarnstolen för att underhålla på platser som inte alltid är så där jätte roliga. På bilden är det en svart kanin men jag har ju märkt att färg är ju mycket roligare, allra helst rött!

6. Att ha en bärsjal underlättade jätte mycket för oss. Vidar gillade att åka runt i den och oftast blev hans magont bättre när det gungade skönt. Vi var på promenader med bärsjalen eftersom han inte ville åka i vagnen och han sov så gott när han fick vara nära. Nu när han är lite större så brukar han sitta i den när jag lagar mat fast framåtvänd. Han gillar det jätte mycket eftersom han får vara med och ”hjälpa till”.

7. Babysittern har också varit ett praktiskt köp som Vidar har gillat från första gången han satt i den. Till just denna babysittern finns del leksaker att köpa till som man sätter fast. Den används mest när jag behöver duscha när inte André är hemma och kan vara med Vidar.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *