DIY stjärna i mossa

 

img_0861

Nu i veckan testade jag att göra en stjärna i mossa som ett litet DIY projekt. Eftersom jag inte hade någon mall som liknade en stjärna så gjorde jag mig en egen av glasspinnar som jag limmade ihop. Har man inga barn som äter glass så finns det att köpa! På promenaden plockade vi mossa i mina föräldrars skog och har man ingen skog går det ju också bra att köpa. Den fjärde saken man behöver är sytråd för att hålla mossan på plats, jag valde en grön för att göra den osynlig. Sen är det bara att börja trä på mossan och snurra runt tråden på stjärnan. När mossan väl är på plats så klippte jag bort mossan som var lite väl yvig för att göra den mer kompakt. Ha lite tålamod för det är inte alldeles enkelt och tar tid men resultatet blir toppen! Jag valde att hänga den i ett osynlig snöre men det väljer man ju själv vad man vill ha…

Det man behöver:

27 glasspinnar

Lim eller limpistol

Mossa

Sytråd

Snöre/ tråd att hänga den i

Stjärnan är perfekt att ta med som gåva till nära och kära eller hänga i fönstret så lycka till!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *