1:a advent och julbord

img_0844 img_0845

Så var det 1:a advent redan idag! Men vi har hunnit gjort det riktigt julfint hemma; stakarna är uppe, lussebullarna bakades igår, julblommorna inhandlade (favorit är hyacinter) och idag har vi traditionsenligt varit på julbord med svärföräldrarna och svägerskans familj på Österslövs byakrog och gästgiveri. Ett super gott julbord med rätt atmosfär och med tomten på besök!

I fredags var vi på Sölvesborgs julmarknad och tjuvstartade för att få stämning. Jag inhandlade den piffiga lilla ullringen till ljusstaken som ni ser på bilden. Tyckte den var så julig! Tydligen så brinner ull väldigt dåligt så vi behöver inte vara rädda…

Jag önskar och hoppas att ni har en lika fin 1:a advent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *