Mys väder, teé och julpyssel

img_0817

img_0818

Vädret här i Blekinge skiftar väldigt. Förra veckan var det frostigt och soligt, denna veckan är det regnigt och grått. Hur som helst är det mysväder vilket som. Vidar är lite snorig så vi fick stanna hemma från babysimmet idag. Efter morgonrundan med Dina och lilleman gjorde jag mig en kopp teé och kröp ner i soffan en stund för att hämta värme. Visst är det väl mysigt att tända ljus vid denna årstiden!

Och snart är det jul… min sambo älskar julen så det är dags att titta över julsakerna i veckan för att vara redo för helgens pynt. Vi har beställt nya ljusstakar som vi väntar på; dessa och dessa då vi redan har dessa!

Vi tjuvstartade julen faktiskt lite redan i lördags då vi har som tradition att julpyssla med mina kusiner. (Det blev tidigt i år eftersom en av mina kusiner reser till Japan). Vi drack glögg, lyssnade på julmusik och skapade julpynt. Hur det gick för mig berättar och visar jag i ett senare inlägg…

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *