Ellos 20%

ellos

/ Matta / Fårskinn / Vägglampa / Kudde 1 / Kudde 2 / Bänk / Ampel /

Nu har Ellos ett hett erbjudande på hemsortimentet, 20% på ett helt köp! Min syster och hennes sambo bor på en lite gård och har precis byggt till en verand på huset. Jag har så klart inte kunnat stoppa mig från att hjälpa dem att inreda. Så här är mina tips från Ellos till dom!

Verandan kommer att användas som hall och som lounge. Dom har fyndat ett super fint rottingmöblemang som dom har klätt om. Så tillsammans med dessa tipsen tror jag det kommer bli riktigt mysigt! Jag har själv köpt den smarta bänken med förvaring till vår hall.

Om ni är intresserade av något så använd erbjudandekoden: 345446 så får ni 20% rabatt. Klicka här så kommer ni till Ellos. (t.o.m. 2016-11-22).

Inlägget innehåller annonslänkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *