Jobb och smakportioner

img_0530

Bloggen var länge sen. Men nu är jag tillbaka! Der har varit mycket. Jag har jobbat hela helgen och igår med ett frilans uppdrag som hade deadline idag. En utställning som har premiär i helgen på Tingshuset i Sölvesborg. Utställningen handlar om en man, faktiskt från byn där jag kommer ifrån, en skicklig designer vars nam är Carl Hörvik! Han har en spännande historia om ni är intresserade av ämnet. Det är  nämligen kulturkalas i stan denna veckan!

Annars mår vår lilla familj bra. Vidar sover just nu och jag har legat jämte och läst om smakportioner som snart börjar bli dags vid 4 månader. Denna boken köpte jag och det fanns många bra recept. Tänkte att jag skulle försöka vara duktig och göra egen mat till lilleman som förtjänar det bästa!

Detta inlägget innehåller annonslänkar.

1 Kommentar

  • Jag gjorde egna smakportioner till mina pojkar men sedan när det blev mer än smakportioner så fick de samma mat som vi men jag tog undan innan jag saltade, enkelt och bra. 🙂

    Kul med ett projekt som har rötter i din hembygd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *