Födelsedagsfirande

image

Min kära sambo fick en hotellövernattning av mig i födelsedagspresent när han fyllde år. Så i helgen drog vår ”lilla familj” till Malmö, utom Dina. Vi bodde på det nya Clarion – Malmö Live hotellet. Det är verkligen super bra tycker vi och hotellfrukosten är alltid den bästa!

Helgen fylldes med shopping för både stora och små, mycket fika och room service! Eftersom det var Andrés helg så ville han så klart åka ut och dregla lite över sportbilarna på Autoropa i Malmö. Jag kan inte låta bli att undra över om Vidar får ett likadant bilintresserade som sin pappa…

På vägen hem fick jag sitta och lyssna på när André med inlevelse försöker låta som en Ferarri och förklarar skillnaden mellan olika motorer. Ja ja, nog om bilar. Helgen fick oss att ladda batterierna lite och komma hemifrån!

(Bild: Rebecca Centrén)

Typ den enda vettiga bilden jag har på André då han inte är så förtjust i kameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *