Ekologiska höstkläder

ekologiska höstkläder

/ Body här / Tights här / Skarf här / Vantar här /

Jag har shoppat lite nya höstkläder till Vidar! Hösten har kommit till oss, idag öser regnet ner utanför. Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Därför behöver man varma och praktiska kläder när man ligger stilla i vagnen; en skarf och vantar till höstliga dagar ute! Allt detta hittade jag på Åhlens och är från deras ”bra val” (ekologiska kläder).

När det gäller kläder till Vidar så kan jag shoppa hur mycket som helst. Extra plus blir det när jag hittar något ekologiskt men tyvärr blir det inte bara ekologiska kläder. Jag såg att Emilie hade gjort ett inlägg om ekologiska kläder, här kan ni gå in och läsa!

Annars har vi fullt upp inför dopet på lördag. Nu ska jag och Vidar åka och lyssna när på Karin som ska sjunga och spela för oss i kyrkan. Ikväll ska jag skriva ut och förbereda agendorna till dopet. Imorgon ska jag handla det sista och på fredag ska jag duka och piffa på restaurangen!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *