Drömfångare

drömfångare

image

Testa detta DIY-tips och gör din egen drömfångare. Jag gjorde denna igår på fem minuter, väldigt enkelt och ett billigt alternativ till en super fin drömfångare. Resultatet blev bättre än jag trodde och endast fyra saker behövs. Jag behöver inte beskriva hur man gör för det tror jag ni listar ut själv.

Detta behöver du:

En träpinne

Några fjädrar

Sytråd

Jutesnöre

På morgonpromenaden plockade jag fjädrarna nere vid hamnen, pinnen hittade jag på stranden, jutesnöret hade jag i växthuset och sytråden där inne. Så för mig blev denna drömfångare helt gratis! Men det går lika bra att köpa en rundstav och fjädrar om man inte är sugen på att ge sig ut på jakt.

Min drömfångare hängde jag över lillemans vagga men jag tycker det är lika snyggt att ha den som väggdekoration!

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *