Samlingen som blev ett alfabet

image

Ja, jag är en samlare. Jag har samlat sedan jag var liten när jag och pappa gick på upptäcktsfärd i skogen eller på stranden. Ofta kommer jag på min själv när jag är ute och går att jag hela tiden letar efter något och ibland kan jag bli trött på min själv av allt smått som behöver förvaras. I skåp, skålar och lådor finns mina samlingar så att jag kan inspireras eller bara titta!

fridanilsson.se

Tillslut resulterade samlingen och inspirationen till ett alfabet som jag tryckte upp som print. Titta in i min webbshop fridanilsson.se, där finns andra print också. Just nu är det gratis frakt månaden ut!

Jag ska själv hänga detta print i Vidars rum så att han kan inspireras och kanske lära sig alfabetet så småningom. Plus att inredningstrenden just nu är inspirerad av naturen!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *