Tjärö

tjärö

Igår vaknade vi upp till ett spegelblankt hav och solsken. Jag önskade att få ta båten över till Tjärö med hela familjen och ett gäng vänner! Sagt och gjort.

image

På tjärö har vi tillbringat många somrar i båt, tält och vandrarhem. Då såg det inte ut såhär. Ön har nya ägare och har gjort det helt fantastiskt fint precis vid bryggan. En ny restaurang som tyvärr inte hann att öppna i sommar. Däremot öppnade dom caféet med enklare mat, fika och glass!

Älskar att dom gör dessa moderna byggnader med falu rödfärg på fasaden med stora fönsterpartier. Och den enorma uteserveringen precis vid bryggan.

image

Tjärö ligger i Karlshamns skärgård och har en magisk natur och atmosfär. En av Blekinges många pärlor. Känslan är lite som Bullerbyn omgiven av små röda stugor, ängar och klippor. Inför nästa säsong kan jag varmt rekommendera att göra ett besök. Gå in och läs mer på deras hemsida HÄR!

2 Kommentarer

  • Älskar Blekinge! Karlshamns skärgård får kanske bli nästa sommars resmål! Frågan är om vi ska ta oss dit med båt eller husvagn. hmm
    Nåja det är ju många månader kvar att planera på. hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *