Homespo & Apotekarns event

image imageimage

Igår var jag , svärmor och Vidar på en mycket trevlig inspirationskväll på Österlen. Närmare bestämt på Apotekarns i Simrishamn som Rebecca och Emilie hade anordnat tillsammans med dom. Cenino och Donna från Kristianstad var även där och visade höstens klädnyheter. Snacka om att man blev sugen på lite nytt i garderoben. Apotekarns hade såklart fina inredningsdetaljer att frossa bland och atmosfären där är magisk. Vi blev bjudna på pizza från deras vedugn, så himla gott och stämningen var på topp med en massa härliga folk!

Kvällen till ära passade jag på att ha klänning, då dom sista sommardagarna troligtvis är här. Tyvärr blev det inte mer bilder än såhär då lilleman krävde min uppmärksamhet. Men jag och Susanne som också var där kan intyga att rottingfåtöljerna var super bra att amma i!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *