Vattendjur

image

Malligare vovve får man leta efter! Denna pinnen bar hon hem hela vägen från stranden efter att hon tagit sin första simtur i havet. Eftersom hon var så liten förra året så brydde vi oss inte om att introducerade vatten. Men nu har jag börjat träna henne vid vatten och hon älskar det. Rätt konstig att dom kan simma direkt. Så nu ska hon bada så fort vi går vid stranden!

Däremot var vi på havet med vår nya båt där Dina fick följa med. Hon hade flytväst såklart! Men det var ingen höjdare så vi får träna i sommar med mindre rundor så hon kan följa med på utflykt.

Annars löper hon just nu för andra gången och vägra ha blöja på sig, hon blir stel som en pinne och skäms. Då tycker matte synd om henne så vi träna korta stunder med blöjan så hon kan vänja sig tills nästa gång.

Detta var lite uppdatering om Dinas hundliv just nu! Förresten funderar jag på att ta valpar på henne nästa vår, så finns det någon trevlig och söt Jack Russell hane där ute så hör gärna av er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *