Packa & resa

image

image

(Solhatt – H&M / Sandaler – ATP atelier / Klocka – H&M / Safari skjorta – H&M / Solglasögon – Ray Ban / Parfym – Byredo / Smink väska – Åhléns / Väska – J. Lindeberg)

Att packa inför en resa är inte lätt, inte för mig iaf. Risken är att det knappt går att stänga väskan och att man åker på övervikts böter vid incheckning. Men jag blir bättre och bättre, jag brukar börja i god tid och gallra efter hand. Men visst känns det bättre att ha med en klänning för mycket än att inte ha något att ha på sig!

Hur som helst passade inte många av mina sommarklänningar nu ändå när magen växer i rasande tempo. Tur att bikinin används mest här nere. Vi befinner oss just nu på Kanarieöarna och här är livet helt ljuvligt! Jag och magen ligger mest under parasollet och päser medans sambon pressar i solen vid sidan om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *